tisdag 4 augusti 2009

Tiden går o jag hinner inte med....

Är alldeles för länge sedan jag skrev!!! Hinner inte med något för tillfället känns det som... Nu har jag iallafall slutat jobba så då kanske jag får lite mer tid över!!! Men jag kommer spendera varje minut med Vendela o verkligen njuta av de månader vi har kvar fram tills det är jobb o dagis start! Usch det ser jag inte fram emot!!!! :-(

I går var vi på Parken Zoo i Eskilstuna. Där vi träffade min syster med familj o mormor, vilket var mycket skojj o väldigt smart för vi åkte liksom halva vägen var! Vi hade toppentur med vädret som var alldeles lagom bra. Inte gassade sol men inget regn utan sådär halvmolningt o lagom varmt! Vi började våran dag med att hyra oss en bil, då våran verkar vara lite si o så just nu... Fick en jättefin Volvo S40 som var super skön både sitta i o köra!!! Sen styrde vi mot E-tuna o alla spännande djur! Vendela tittade intresserat på alla roliga djuren, dom hon såg iallafall. När de var stilla o inte så stora såg hon inte dem. Men aporna gillade hon o även den lilla sköldpaddan som var på språng ut ur sitt tropikhus... Hon var nöjd o glad hela dagen, särskild när hon fick äta mjukglass vilket hon älskar!! Vi köpte henne en liten vit tiger som hon gosade med. Dagen avslutades med middag på Tuna Park o lite shopping! En toppen dag hade vi allihopa o det var roligt träffa systerfamiljen igen, det blir alldeles för sällan!!!!
Lovar lägga in lite bilder när jag fått dom från kameran o till datorn!!! Tills dess får ni några andra fina bilder på Vendela!!!
Premiärdopp när systerfamiljen var på besök!

Vendela funderar över livet, eller kanske när hon får bada igen?!

Vendela "kör" sin BobbyCar som hon fick av systerfamiljen i födelsedagspresent!

2 kommentarer:

Suzan sa...

ååh.. en till BU:are =)

ps, vet du förresten om att du har verifieringskoden på när man kommenterar?

*irriterande*

Fia sa...

Alltid skönt irritera någon... Livet blir så mycket roligare då! ;-)