onsdag 19 augusti 2009

Vykort från mormor!

Idag fick Vendela vykort från sin mormor som är i Luleå o hälsar på vänner. Hon blev jätteglad o dansade runt i köket med kortet i handen. Sen satt hon sig ner o försökte tugga i sig det... Undra vad det kan betyda?! Hon längtar nog efter sin mormor, som varit borta länge o inte kommer hem förrens på fredag. Men på lördag ska hon vara hos mormor o kanske sova kvar där så då får dom umgås massor!

Idag har vi börjat fixa våra fönster, som sett hemska ut länge. Nu har vi äntligen fått tummen ur o startat operation fönstermålning. Men det är ju så förbenat tråkigt o tar sån tid!!! Idag har vi hunnit skrapa, olja o grundmåla två små fönster. Dom ska sen kittas o målas färdiga. Men vi har liksom fler fönster o dörrar som behöver göras detsamma med... Kommer ta lång tid det här!!!

Vi har också hunnit vara på en liten semester i Jönköping o hälsat på Vendelas kusiner. Vi åkte dit i torsdags, en mysig biltur på småvägar nästan hela tiden. Dock var det inte så roligt väder i Linköping, för där haglade det stora tennisbollar o på vägen låg det ett lager!!! Helt galet var det o inte nog med det utan det åskade också!!! Men det klarnade upp sen o när vi kom till Jönköping var det fint. På kvällen åt vi god kina mat tillsammans med faster Anne o kusin William, mycket gott var det. Fredagen ägnade vi först åt lite shopping o sen åkte vi till min farbor med familj. Dom träffar vi inte så ofta så det var jättekul. Lördagen åkte vi till Gränna o Visingsö. Söndagen spenderades på IKEA o A6, för att sen efter middagen åka hem. Summasumarium hade vi en toppen trevlig tid i Jönköping!!!!

Inga kommentarer: